director-web.bihor.ro director-web.crisulrepede.ro director-web.episcopiaoradiei.ro
web-director.groupromo.ro

Bianca Taban

Probabil daca ati ajuns aici aveti deja o idee despre mine, m-ati privit de la distanta prin prisma unor povesti mai putin …sau mai mult, beletristice.

Acesta este un articol introductiv, un “About me” pe care constructorul site-ului mi-a certu sa il scriu in 250 – 300 de cunvinte. Sunt convinsa ca nu poti cunoaste un om in 250 de cuvinte, 20 de articole sau nici chiar 300 de ore insa am sa va spun o foarte scurta poveste, de aceasta data scrisa de mine.

Am avut o adolescenta frumoasa, am fost rock, am fost emo, am fost model, m-am indragostit, m-am distrat mult asa cum si cand trebuie, am avut ca voi toti 18 ani apoi 20 si acum 26 de ani. Este o perioada “bada-boom, nici macar stilul vestimentar nu ramane acelasi pe acest traseu nu ?

Drumul meu in social media si presa a inceput asa cum imi doream la acel moment, la 20 de ani si cum toate fetele visau, cu Next Top Models, iar de acolo a inceput o perioada glam care s-a sfarsit brusc la 23 de ani cand nu ma mai atragea si cand am descoperit fara sa vreau, o latura spirituala, un loc superb in localitatea Nechit, care ma schimbat brusc si iremediabil, dar despre asta am sa va povestesc pe larg alta data.

Tot la 23 de ani, dupa terminarea facultatii de contabilitate si a studiilor, pasionata fiind de gatit si de bucatariile lumii am decis sa deschid un restaurant. Mi-am luat inima in dinti si i-am propus asta tatalui meu care a fost de acord sa ma sustina ! Asa a luat nastere Agape.

Mi-am dorit inca din liceu sa am propriul business, insa atunci mi-am dorit mai mult o viata si o cariera in modeling. Mi-am dorit sa petrec insa acum imi doresc mai mult sa dorm. Mi-am dorit sa iubesc si asta am facut. Cum sunt eu acum, la 26 de ani, nu stiti, dar daca vreti sa aflati… stay tuned for more.

Vizitati site-ul Bianca Taban, apartinand de categoria Fashion

www.biancataban.ro
1
0.0/5 pentru 0 evaluare
06-07-6636
Bianca Taban

Site-uri inrudite Bianca Taban

Salon Mireasa Romania
La Salon Mireasa poti alege dintr-o mare varietate de stiluri de rochii de mireasa, de la...
Imbracaminte dama online
Blogul de fashion unde veti gasi pentru prima data in acelasi loc articole cu sfaturi despre cum...
Fetecustil.ro
Daca esti curioasa de noile trenduri in fashion vine pe Fetecustil.ro si afla tot ce este nou...
Rochii Vintage
Cauti o tinuta speciala pentru un eveniment important? Intra acum pe NewRetro si alegeti din...
 
Contact    Newsletter